Followers

femes


HELLO!

Cerita neh da lame ak pendam sebenarnye. Bukan aku tak nak cerita kat korang, tapi yelah tade mase nak berblogging. Dulu bz sbb aku banyak assignment dan sewaktu dengannya, tapi kini, aku bz bekerja pula. Cari duit untuk anak-anak. Korg tatau betapa susahnya. Haihhh. (kau tak yah nk mengeluh sgtlah,prctical je pn. cit!) Kembali kepada tajuk. Oh man. Femes? Sape nk femes? Ha, tunjuk bulu idong kat aku! HAHA. Semenjak 2 menjak dan 3 menjak dan bermenjak menjak neh, aku kebosanan sebab asyik duduk kat opis. (padan muka, nak sgt dok opis an? amek ko!) Skg neh tade da keje kt luar. Promote ke ape ke. Sudah tade. Kerja kerja tuh da diamek ailh org abang abang kt opis tuh. Haihhh. Bosan bosan. Baru aku tau, dok kt opis mmg bosan benarnye. HAHA. Bila berkata pasal promotion, aku teringat mase aku bt promotion kt Rawang. Tempat tuh agak baru la. Kedai kt situ pn cm baru nk up je. So, tade ramai sgt la yang dtg mase ktowg buat promotion. Nak dijadikan cerita, ade 1 hari tuh mase ak bt promotion. Dtglaa budak budak dgn mak die. Muka budak tuh kerek nk mmpos. Muka mintak penyepak tp aku tahan. Anak org tuh. Budak neh bt muka sbb mak die kata die frust tak dpt beli buku kt sekolah sbb ramai sgt org. Hek eleh, sbb tuh je ke? (padahal aku pn same tyme muda muda dulu. HAHA). Oh, mase budak neh dtg, tiba tiba partner gay aku tergelak. Aku pelik laa. Then, ini perbualan aku ngan partner gay aku tuh ;-


Aku : Kau pehal tasha? Gelak gelak. Amenda tah kau neh.
Tasha: hahahahahahhaah....(gelak tanpa henti cm shit!)
Aku: Kau pehal sengal? Aku sepak kang! Pehal kau neh? 
Tasha: HAHA,izza cuba kau tgk muka budak tuh.
Aku: Ha, apehal? Aku tgk suci je muka budak tuh. Apehal?
Tasha: Cuba kau tengok betul betul. Muka ade same ngn katun tuh.
Aku: Hah? Apekah? Katun ape pule kau neh?
Tasha: Bongok ko neh. Muka die cm Dora The Explorer.
Aku: HAHA. Shit. Aku ingtkan amenda. (sambil sambil tgk budak tuh). HAHAH. A'ah laa weyh. 

Da, tuh je. Yang laen byk censored. HAHA. Ha, aku jumpa Dora laa weyh. Korg ade? HAHA. Femes sebentar aku. HAHA. Budak neh hyper skit. Aku neh plak suka layan budak hyper terlampau neh. Bukan gedik gedik yang cm tahi. HAHA. Kejamnya aku berkata sedemikian. HAHA. Paling aku tertarik nak mengusik budak neh, Gigi die. AMAZING! HAHA. Tengok jelah gmba aku post. HAHA.





 


p/s: budak lagi sorg tuh partner gay die. nama: acha. Aku tak pasti nama betul dia ape. Nama si Dora neh pn aku da lupa. HAHA

2 juta orang berkata:

jan said...

hahahaha.gigi die :D

IZZA said...

haha. amazing kan? :D

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget
chat widget
 
Copyright © ROCK & GO !
Design by Metalab