Followers

lalala~

akhirnye~~~
tamat sudey sem 3! weehuuu.
bkn ape doe.
sem 3 sem yg pling bt otak ak byk berfikir dengan lebih kreatif & kritis (WTH??) haha.
bknnye ape. terlalu byk membaca bt otak aku lebih berkembang dengan lebih pesat lagi kot.
rating untuk sem 3 = 5 STAR la.
bg ak setiap sem tuh ade besh & xbeshnye.
Bagi aku, semua sem 5 STAR! hehe.
walaupun sem 1 aku banyak naa gadoh2.
buat video klip~~
konon artis ah ..haha (sekarang da pencen da) haha..
banyak kot aku buat v.clip ngn mereka2 neh.
adeh~ besh..memang xleh lpe!
[cop! pehal ak neh kjp 2lis skema kjp 2lis bese neh?? WTF???]

hurm..HOLIDAY-HOLIDAY-HOLIDAY!
haha. da lme sebnarnye ak holiday :D
disebabkan ak neh da lme x update BLOG syg ak neh.. ak bru nk bgtau yang ak neh da lme HOLIDAY!
nme je HOLIDAY tp~~ianya mmg HOLIDAY pn la. apela kowg neh.... so, dikesempatan ini, sementara tenet akk aku neh laju thap gaban... ak nk show gmbo2 kt kowg psl ak tyme sem 3>>


meja study ak neh bt ak lg bersemangat nk study! :D
*bersama laptop tersayang

neh tyme da abeh pekse da..SOB SOB~~




LAW


ORGANIZATIONAL BEHAVIOR



tilamkuh! ;D

yup! ECO again. but this tyme meet MACROECONOMICS!

*untuk pengetahuan korang. aku amek 6 subjek 3 telah diberitahu 3 lagi [ MARKETING , AGAMA & ENGLISH ] - lecturer yang mengajar aku semua subjek2 neh memang wa tabik habis! mereka terbaik! :DD

5 juta orang berkata:

ieda said...

hello sis. I googled kem gambang then keluar list and one of them is your blog.

so heyy :) im ieda btw.
i dapat plkn kem gambang! huhu. so hows that place ?

IZZA said...

owh yeke
awk da tgk an sy 2lis psl kem gambang?
mmg besh dik
xrugi g c2
:D

ieda said...

haa dah. haha mcm fun. ohh best eh. my mum sama laa mcm ur mum. siap nk tukar kem yg dekat dgn tmpt tggl lagi. haha.

IZZA said...

xpyh.
pegi je situ
mule2 mmg akn rse buhsan gile
da dok situ bru tau cmne.
heh

akmalhilmi said...

bole la aku suh kaw uat nota aku t kn??
hahahahaa

Related Posts with Thumbnails

ShoutMix chat widget
chat widget
 
Copyright © ROCK & GO !
Design by Metalab